Husqvarna Ambulans Dekalkit

Dekalkit med ambulansmotiv till din Husqvarna Automower. Vid val av namn och/eller nummer trycks detta enligt bild, annars lämnas ytan tom.

Du kanske också gillar


995,00 kr
Inkl. moms

Husqvarna Automower Ambulans dekalkit

Dekalkit till er automower med möjlighet att få dekalerna med namn och nummer. Även om vi tror att det mest är fåfängan som lockar mest, anser vi även att stöldrisken minskar i samband med att er robotgräsklippare blir mer unik.

Namn och Nummer: Namn och nummer gör det möjligt att sätta en personlig touch på er robotgräsklippare. Ett populärt inslag där ni utan extra kostnad kan få till exempel smeknamn, gatunamn och nummer tryckt på dekalerna.
Både namn och nummer trycks i typsnitt och position enligt exempelbilden. Vid val av endast namn, alternativt nummer, så trycks endast detta.Om varken namn eller nummer väljs så lämnas ytan tom.

Pris:
Rätt pris kommer automatiskt upp när du väljer modell 

Material: Dekalerna tillverkas på ett slitstarkt material med väldigt stark vidhäftning som tål alla väderlekar och tuffa förhållanden. 

OBS! Bilden är ett montage, avvikelser kan förekomma. Design och form anpassas mellan olika modeller för att vara så lik exempelbilden som möjligt. Dekalerna finns till fler modeller än den som visas, se menyval 'Välj modell'.

Montering:

  • Rengör plasten med sprit (eller liknande) innan montering för att få bort eventuellt fett.
  • Ta sedan en dekal, vänd dekalen och ta bort skyddspappen.
  • Klipp bort en remsa på ca 1-2 cm i mitten av skyddspappen och sätt sedan tillbaka allt utan den bortklippta remsan.
  • Passa sedan in dekalen på plasten och tryck dit den.
  • Efter detta kan ni enkelt montera dit en del i taget med händerna eller med hjälp av en skrapa. Vid behov använd lite värme med försiktighet.
  • Till sist, värm dekalen och se till att den har fäst överallt. Skär bort eventuellt material som sticker utanför plasten med en vass kniv.

Alla dekaler tillverkas på beställning. Normal produktionstid är ca 2-3 arbetsdagar, sedan skickas dekalerna med vald speditör till ert närmsta utlämningsställe. Lagervaror skickas senast första vardag efter beställning.

Account